Оформлення Візи

Студентська віза

Перелік необхідних документів для отримання студентської візи

  1. Закордонний паспорт
    Оригінал паспорта з терміном дії понад 6 місяців і порожніми сторінками для візи, а також ксерокопії паспорту та сторінок з попередніми візами.

  2. Анкета для оформлення візи і фото
    Одна заповнена візова анкета КНР для оформлення візи. Анкету заповнюють на комп’ютері, підпис ставиться на роздрукованому варіанті, та вклеюють в неї кольорове фото (паспортна фотографія без головного убору, анфас, на світлому фоні, уважно ознайомтесь з вимогами фотографії).

  3. Український паспорт
    Копії всіх заповнених сторінок громадянського (українського) паспорта
  4. Admission Notice
    Оригінал і ксерокопія Повідомлення про прийняття на навчання, виданого школою або іншою організацією в Китаї
  5. Invitation Letter
    Оригінал і фотокопія Заяви на видачу студентської візи в Китай (Форма JW201 або форма JW202).
  6. Довідка з Державної міграційної служби
    В зв’язку з підвищенням випадків нелегальної трудової міграції, Консульство Китаю може запросити довідку з Державної міграційної служби про те, що в Вас немає додаткового закордонного паспорту.

 Admission Letter

 

JW202 form